KIES

De Gemeente ’s-Hertogenbosch ontwikkelt op verzoek van het ministerie van Veiligheid en Justitie een aanpak om uitgaansgeweld tegen te gaan. Een aanpak die uiteindelijk op meerdere plekken in Nederland moet gaan werken.

Mezzo

Voor het magazine ‘Mantelzorger’ van Mezzo fotografeerde ik o.a. de cover. Een portret van ‘bezige bij’ Tom Pouw. Hij zorgt voor zijn vrouw Margriet én haar bijenvolk!

Boulevard Dagkrant

Voor de Boulevard Dagkrant werd aan 5 Bossche fotografen, als ‘ogen van de stad’, gevraagd een bijdrage te leveren in de vorm van een ‘intrigerende foto’. Het beeld werd vergezeld van woorden uit de pen van Jean Philipse. Zie hier mijn bijdrage!

Koningspaar bezoekt West-Brabant

Vandaag weer een leuke klus! Een bezoek van ons koningspaar aan West-Brabant. Ik fotografeerde het programma-onderdeel in Sprundel voor de Provincie Brabant.

Van Abbe ‘muziek op zaal’: KONGSI

KONGSI is een Eindhovense band met een repertoir bestaande uit een mix van Soul, Hiphop, Pop en Jazz. Deze pluriformiteit aan genres hebben ze bij elkaar gebracht en omgedoopt tot ‘New Groove Soul’. Na een zeer succesvolle try-out show bij ‘De Fabriek Op Zondag’ bij Piet Hein Eek gaat de band voor meer, namelijk een optreden ‘op zaal’ in het Van Abbe. Ik maakte een reportage van het zeer succesvolle optreden!

DAE – Milaan

De Design Academy Eindhoven presenteerde zich tijdens de Salone del Mobile in Milaan met de eerste tentoonstelling van de nieuwe afdeling Food Non Food, met de provocerende titel ‘Eat Shit’.

Scentchips

Ik zie steeds meer foto’s opduiken in de media van mijn fotoshoot voor SCENTCHIPS, in opdracht van Janssen.nl. Leuk om de foto’s toegepast te zien.

Medewerkers in beeld

Vindt u het ook belangrijk om uw medewerkers op een eenduidige en professionele manier te presenteren op uw website en/of linkedin? Ik maak graag vrijblijvend een offerte.
.

De Bibberende Bosch

Op donderdag 4 februari nam burgemeester Rombouts van ‘s-Hertogenbosch het eerste exemplaar van het Suske en Wiske album ‘De Bibberende Bosch’ in ontvangst van Leen Vandersteen, de oudste dochter van Willy Vandersteen. Dit in het bijzijn van de leerlingen van klas 6B van Kindcentrum de Kameleon in ’s-Hertogenbosch.